Seznam novic

08.06.2012       POLETNA AKCIJA

 

Paket "BREZSKRBEN DOPUST" že od 80,00€ dalje.
Preden se odpravite na dopust, si tehnično zavarujte dom pred nepridipravi, ki jih bo že ob sami želji po vašem premoženju zasačil oborožen varnostnik.
Več informacij na telefonski številki 07 490 20 84.

 

 

04.12.2011       Veselo in ponosno obveščamo

04.12.2011 se je naš varnostnik M. V. odzval na telefonski klic o poskusu vloma. Z vetrom v laseh je odhitel na kraj dogodka in preprečil trem vlomilcem poskusa vloma v razkošno stanovanje z fitnesom, bazenom, savno in svojo tiskalnico denarja.

Čeprav je velik in krepak je zaradi varnosti ostalih možnih udeležencev obvestil može v modrem.

Ko se je približeval objektu je zagledal sumljiv avto – Renault Clio 2, modre barve...popolnoma umazan od blata, novomeške registracije. V tistem trenutku je modri Clio zapeljal na cestišče, z veliko hitrostjo 28km zdrvel mimo M.V., na kar je omenjeni obrnil z ročno in začel preganjati osumljence. Po večkratnem opozarjanju z žarometi, se je osumljeni avto le ustavil in iz njega so se zapodili dva osumljena moška in osumljena ženska. M.V. je takoj ustavil, z ročno, in se zapodil za njimi. Z globokim glasom je zakričal:“Stoj!“, in so se ustavili. Zahteval je, naj pokažejo dokumente ter ugotovil, da so Romi pod pretvezo civiliziranih ljudi, saj je bilo očitno, da imajo ponarejeno dokumentacijo. V tistem danem trenutku so se pripeljali policisti iz Policijske postaje Krško. Zaradi avtoritativnosti M.V. so imeli policisti veliko manj dela z osumljenci.

Zaradi izjemno usposobljenega varnostnika M.V., podjetja Suprima, AZV d.o.o., je rešil možne potencialne žrtve načrtovanega poskusa vloma in seveda tatvine premoženja.

 

11.5.2011       Internautika z nami že tretje leto

 

Med 10.05.2011 in 15.5.2011 se v Portorožu odvija 16. mednarodni sejem navtike. Že tretje leto pa nam je zaupano varovanje te prestižne prireditve.

 

28.10.2010       Varnostnika rešila utapljajočega moškega

 

Varnostnik, na službeni dolžnosti v Marini Portorož, je na rednem obhodu varovanega območja zaslišal šibak klic na pomoč. V vodi je našel starejšega moškega, kateri se je držal za vrv plovila. Na pomoč je poklical še drugega varnostnika, da sta ga potegnila iz vode. Z vozilom sta ga odpeljala do zdravstvenega doma, kjer so ga zaradi podhladitve in vode v desnem pljučnem krilu, odpeljali v Izolsko bolnišnico.

 

 

5.5.2010       Aktualni projekti v mesecu maju 2010

 

Trenutno izvajamo dobavo in montažo protipožarnega sistema v Hotelu Žusterna v Kopru.


 

5.5.2010       Opozorilo obstoječim in potencialnim  naročnikom storitev varovanja!!!!

 

Iz Zbornice za Razvoj slovenskega zasebnega varovanja so nas obvestili,    da vse več podjetij opravlja storitve varovanja brez licence, kar pa ni v skladu z Zakonom o zasebnem varovanju. Izvajalci, ki opravljajo  storitve varovanja brez ustreznih licenc, delujejo v nasprotju z zakonom oziroma nezakonito, zato obstoječim in potencialnim naročnikom storitev varovanja sporočamo, da naj bodo v tem času še posebej pozorni pri izbiri ponudnikov, ki poskušajo brez kakršnekoli pravne podlage izvajati storitve varovanja!


 

1.4.2010     Izobraževanje

 

Podjetje v mesecu maju 2010 ponovno za svoje osebje organizira šolanje sistemov FDP v Padovi, Italija.29.10.2009
Usposabljanje naših zaposlenih

V novembru Suprima, agencija za varnost za svoje osebje organizira izobraževanje varnostnih sistemov pri dobavitelju FDP.